Ontwikkeling

Ontwikkeling: van plan tot en met pand


Waaijerbouw is een compleet bedrijf. Met professionele vakkennis en meer dan 50 jaar ervaring staan wij voor u klaar. Vanaf de overdracht van uw kavel bouwgrond tot en met het feestelijk overhandigen van de sleutel van uw woning of bedrijfspand. Vanaf de planvorming tot en met het eindproduct kunt u probleemloos op ons rekenen. Dat schept vertrouwen.

Door de korte, interne lijnen en goede onderlinge communicatie en afstemming kan Waaijerbouw actief participeren in vraag en aanbod op de woningbouw- en bedrijvenmarkt. Direct inspringen op de vraag van de klant is daardoor mede onze kracht.
 
Waaijer ontwikkelt voor u zowel woningen als bedrijfspanden. Bij ons bent u verzekerd van een duurzaam totaalpakket om uw droom te realiseren. Zie op deze site voor de meest recente ontwikkelingen en ons aantrekkelijke aanbod. Wilt u nog meer weten: neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er immers voor u en we denken graag vanaf het allereerste begin met u mee.

24 woningen Het Schoolplein Nootdorp (in ontwikkeling)

Waaijerbouw ontwikkeld 24 eengezinswoningen aan de Veenweg te Nootdorp.

Lees verder »

Bedrijventerrein Katwijkerlaanzone - Pijnacker (in ontwikkeling)

Waaijerbouw is actief betrokken bij nieuwbouwprojecten in de Katwijkerlaanzone op Bedrijventerrein Boezem II in Pijnacker. Lees verder »

7 woningen Waaijerslande - Nootdorp 

Aan de Historische, sfeervolle Veenweg in Nootdorp ontwikkelde Waaijerbouw 7 vrijstaande woningen.  De bouw is in uitvoering.

Lees verder »

15 appartementen Centre Ville Dorpsstraat - Nootdorp

In de gezellige, historische Dorpsstraat in Nootdorp ontwikkelde en realiseerde Waaijer 15 comfortabele appartementen.
Lees verder »

10 Appartementen Castagnehof - Zoetermeer

De 10 Appartementen Zijn Ontwikkeld en gebouwd aan de Dorpsstraat in Het karakteristieke centrum van Zoetermeer.    Lees verder »

8 Luxe woningen Groene Zoom - Pijnacker

Op een landelijk gelegen locatie in Pijnacker ontwikkelde en realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer riante vrijstaande villa's.  Lees verder »

Bedrijvenhof II - Nootdorp

Op de Ambachtshof in Nootdorp, gelegen naast de A12, ontwikkelde en realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer een tweede intiem bedrijvenhof van 3400 m2 voor kantoren en bedrijfsruimten.  Ambachtshof 82, 88 en 68 nog te koop. Lees verder »

Bedrijvenhof - Nootdorp

Op de Ambachtshof in Nootdorp, gelegen naast de A12, ontwikkelde en realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer een intiem bedrijvenhof van 3400 m2 voor kantoren en bedrijfsruimten. Lees verder »

3 Kantoren Hofweg - Nootdorp

Aannemingsbedrijf Waaijer ontwikkelde en realiseerde deze kantoren op een A1 locatie. Totale omvang van het project is 3000 m2 met 90 parkeerplaatsen. De kantoren verschillen in oppervlakte van 750 m2, 1000 m2 en 1250 m2. Lees verder »

Nieuws


7 november 2017
Vacature Werkvoorbereider
Ben jij de enthousiaste werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur je CV dan in en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life