Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw


Voor de bouw van onder andere kantoren, bedrijfspanden, bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele ruimtes zijn wij er natuurlijk ook voor u.


Ook in dit segment van de bouw is onze ervaring groot en zijn onze medewerkers stuk voor stuk vakmensen.

Klik de voorbeelden die we verwezenlijkt hebben er gerust op na. Van kleine tot en met grootschalige utiliteitswerken. Stuk voor stuk pareltjes op maat gemaakt naar de wens van de gebruikers.

Kwikfit Elviraland - Den Haag 

(in uitvoering)

Kwikfit Elviraland te Den Haag wordt door Waaijerbouw uitgebreid en geheel voorzien van de nieuwe huisstijl van Kwikfit.
Lees verder »

Hoofdkantoor Perry Sport - Aalsmeer

Op het terrein van de oude bloemenveiling in Aalsmeer heeft Waaijerbouw het hoofdkantoor (2200 m2)  van Perry sport gerealiseerd, de gevels van het distributiecentrum zijn gerenoveerd en is er een nieuw laadstation voor vrachtwagens gebouwd.    Lees verder »

Bedrijvenhof II - Nootdorp

Op de Ambachtshof in Nootdorp, gelegen naast de A12, realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer een tweede intiem bedrijvenhof van 3400 m2 voor kantoren en bedrijfsruimten.  Ambachtshof 82, 88 en 68 nog te koop. Lees verder »

Bedrijvenhof - Nootdorp

Op de Ambachtshof in Nootdorp, gelegen naast de A12, realiseerde Aannemingsbedrijf Waaijer een intiem bedrijvenhof van 3400 m2 voor kantoren en bedrijfsruimten. Lees verder »

3 Kantoren Hofweg - Nootdorp

Aannemingsbedrijf Waaijer realiseerde deze kantoren op een A1 locatie. Totale omvang van het project is 3000 m2 met 90 parkeerplaatsen. De kantoren verschillen in oppervlakte van 750 m2, 1000 m2 en 1250 m2. Lees verder »

Recreatief Knooppunt Stompwijk

Waaijerbouw heeft het ontwerp gewonnen voor de prijsvraag van de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de gebiedsontwikkeling recreatief knooppunt "De drie molens".   Lees verder »

Nieuws


7 november 2017
Vacature Werkvoorbereider
Ben jij de enthousiaste werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur je CV dan in en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life