7 villa's de Groene Horsten - Leidschendam-Voorburg (in uitvoering)

In de Duivenvoordecorridor in Leidschendam-Voorburg, nabij de Vliet, realiseert Waaijerbouw het project De Groene Horsten.

Verdeeld over 2 erven worden 7 luxe vrijstaande villa's gebouwd, compleet met een royaal aangelegde tuin en vrij uitzicht over de weilanden.

 

De erven liggen iets verhoogd en worden omzoomd door een greppel/watergang. Op erf Noorthey worden 3 villa’s gebouwd: het Voorhuis, Achterhuis en de Hooischuur. De woonoppervlaktes variëren van 237 tot 278 vierkante meter. De villa’s hebben een gesloten gevel op het erf en open gevels naar de weilanden. Zo zijn privacy en uitzicht over de weilanden geborgd.

 

Erf Duivenvoorde is het noorderf en heeft de entree aan de Veursestraatweg. Het erf is te betreden via een groene oprijlaan in de vorm van een ‘boerenweg’ midden in het weidelandschap. Er worden 4 villatypes gebouwd: Wagenschuur, Graanschuur, Voorhuis en Achterhuis. De woningoppervlaktes variëren van 232 tot 317 vierkante meter.


Meer informatie is te vinden op de website van De Groene Horsten.

Nieuws


25 juni 2020
Vacature uitvoerder
Waaijerbouw is op zoek naar een uitvoerder. Meer informatie over de vacature is hier te vinden
22 januari 2019
Villa Zonnedauw nu echt in aanbouw
De eerste paal was al even geleden geslagen en ook de fundering van Villa Zonnedauw ligt er al. Hoogste tijd dus voor een officieel startsein van de bouw.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
woningborg Groep
This is a Web4life