15 appartementen Centre Ville - Nootdorp


In de gezellige en historische Dorpsstraat in Nootdorp ontwikkelde en realiseerde Waaijer een mooi plan: Centre Ville.

Het project bestaat uit 15 comfortabele appartementen met op de begane grond ruimtes voor dienstverlenende bedrijven.
De eerste verdieping bevat 9 appartementen met de terrassen aan de zijde van de boezemvaart en Ds. C. Spoorlaan. De oppervlaktes variëren van 66 m² tot 127 m². De tweede verdieping heeft 6 royale topklasse appartementen met een dakterras aan de zijde van Dorpsstraat. De oppervlaktes variëren van 84 m² tot 136 m².
Het complex bevat eigen parkeerplaatsen in de deels overdekte garage. Daarnaast is er een lift aanwezig en is er een berging op de begane grond.

Omgeving

De Dorpsstraat is van oudsher het gezellige centrum van Nootdorp. Tegenwoordig is de straat een mengeling van wonen, restaurants, cultuur (theater) en medische voorzieningen. De appartementen bevinden zich op loopafstand van Winkelcentrum de Parade. De Dorpstraat is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Natuurgebieden de Dobbeplas en het Delftse Hout zijn op fietsafstand gelegen. Delft ligt op circa 20 minuten fietsen en ook Den Haag en Rotterdam zijn met de auto of openbaar vervoer snel te bereiken. Kortom; Centre Ville heeft het intieme van het dorpse Nootdorp met alle faciliteiten van de stad binnen handbereik. Nieuws


25 juni 2020
Vacature uitvoerder
Waaijerbouw is op zoek naar een uitvoerder. Meer informatie over de vacature is hier te vinden
22 januari 2019
Villa Zonnedauw nu echt in aanbouw
De eerste paal was al even geleden geslagen en ook de fundering van Villa Zonnedauw ligt er al. Hoogste tijd dus voor een officieel startsein van de bouw.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
woningborg Groep
This is a Web4life