15 appartementen Centre Ville Dorpsstraat - Nootdorp


In de gezellige, historische Dorpsstraat in Nootdorp ontwikkelde en realiseerde Waaijer een mooi plan: Centre Ville.  In een karaktervol pand komen op de twee verdiepingen 15 comfortabele appartementen met op de begane grond ruimtes voor dienstverlenende bedrijven.Eerste verdieping

De eerste verdieping bevat 9 appartementen met de terrassen aan de zijde van de boezemvaart en  Ds. C. Spoorlaan. De oppervlaktes variëren van 66 m² tot 127 m². 

Tweede verdieping

De tweede verdieping heeft 6 royale topklasse appartementen met een dakterras aan de zijde van Dorpsstraat. De oppervlakten variëren van 84 m² tot 136 m². 

Voorzieningen in het gebouw

Centre Ville verzekert u  van alle gemakken die horen in een hoogstaand complex, zoals:
  • Lift
  • Berging op begane grond
  • Een eigen parkeerplaats in deels overdekte garage
  • Energiezuinig ontwerp

Voor deze voorzieningen betaalt u niets extra!

Omgeving

De Dorpsstraat is van oudsher het gezellige centrum van Nootdorp. Tegenwoordig is de straat een mengeling van wonen, restaurants, cultuur (theater) en medische voorzieningen. De appartementen bevinden zich op loopafstand van winkelcentrum Parade en zeer goede  openbaarvervoer voorzieningen zoals tramlijn 15 . 

Den Haag en Rotterdam zijn vanuit Nootdorp met de auto snel te bereiken en met de randstadrail stapt u zonder parkeerproblemen in beide centra uit. Tevens zijn recreatiegebieden zoals de Dobbeplas en Delftse hout met de fiets makkelijk bereikbaar. Delft ligt op ca. 20 minuten fietsen en biedt zowel cultuur, historie als winkelplezier. Kortom Centre Ville biedt het intieme van Nootdorp met alle stadse faciliteiten binnen handbereik. 

Nieuws


7 november 2017
Vacature Werkvoorbereider
Ben jij de enthousiaste werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur je CV dan in en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life