Recreatief Knooppunt Stompwijk


Waaijerbouw heeft het ontwerp gewonnen voor de prijsvraag van de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de gebiedsontwikkeling recreatief knooppunt "De drie molens".  


In samenwerking met Houweling Architecten uit Berkel en Rodenrijs en Jos van de Lindeloof Landschapsarchitecten uit Delft is een schitterend ontwerpplan opgesteld. Het ontwerp van het gebouw bestaat uit twee in elkaar vallende druppels: aansluitend op een van de gestelde thema’s water en het andere thema veen. De in het gebouw geïntegreerde korven met veen refereren aan de rijke historie die men van oudsher met veen en turf heeft in de directe omgeving.
Op basis van de criteria duurzaamheid, ontwerp en risicomanagement heeft de beoordeling plaatsgevonden en is de keus op ons ontwerp en voorstel gevallen, zo liet de gemeente weten. Het knooppunt bestaat uit een paviljoen, een parkeerterrein voor auto’s en fietsen en een terras. 

Met trots presenteren wij het ontwerp van Recreatief Knooppunt De Drie Molens, de daadwerkelijke realisatie is n.a.v. bezwaren uitgesteld.

Nieuws


19 september 2017
Buytenplaets de Fonteynenburgh, Voorburg
Een gebouw met allure in het hart van Voorburg, 8 prachtige appartementen.
15 september 2017
Oplevering van 't Schoolplein in Nootdorp
24 nieuwe eengezinswoningen in het hart van Nootdorp opgeleverd, een mooi project.
31 augustus 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life