Recreatief knooppunt 'De Drie Molens' - Stompwijk


Het ontwerp van Aannemingsbedrijf Waaijer is als beste beoordeeld door de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de gebiedsontwikkeling van recreatief knooppunt "De Drie Molens".    


In samenwerking met Houweling Architecten uit Berkel en Rodenrijs en Jos van de Lindeloof Landschapsarchitecten uit Delft is een schitterend ontwerpplan opgesteld. Het ontwerp van het gebouw bestaat uit twee in elkaar vallende druppels: aansluitend op een van de gestelde thema’s water en het andere thema veen. De in het gebouw geïntegreerde korven met veen refereren aan de rijke historie die men van oudsher met veen en turf heeft in de directe omgeving.


Op basis van de criteria duurzaamheid, ontwerp en risicomanagement heeft de beoordeling plaatsgevonden en is de keus op het ontwerp en voorstel van aannemingsbedrijf Waaijer gevallen, zo liet de gemeente weten. Het knooppunt bestaat uit een paviljoen, een parkeerterrein voor auto’s en fietsen en een terras. 

Met trots presenteren wij het ontwerp van recreatief knooppunt 'De Drie Molens'. De daadwerkelijke realisatie is n.a.v. bezwaren uitgesteld.

Nieuws


25 juni 2020
Vacature uitvoerder
Waaijerbouw is op zoek naar een uitvoerder. Meer informatie over de vacature is hier te vinden
22 januari 2019
Villa Zonnedauw nu echt in aanbouw
De eerste paal was al even geleden geslagen en ook de fundering van Villa Zonnedauw ligt er al. Hoogste tijd dus voor een officieel startsein van de bouw.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
woningborg Groep
This is a Web4life