Recreatief Knooppunt Stompwijk


Waaijerbouw heeft het ontwerp gewonnen voor de prijsvraag van de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de gebiedsontwikkeling recreatief knooppunt "De drie molens".  


In samenwerking met Houweling Architecten uit Berkel en Rodenrijs en Jos van de Lindeloof Landschapsarchitecten uit Delft is een schitterend ontwerpplan opgesteld. Het ontwerp van het gebouw bestaat uit twee in elkaar vallende druppels: aansluitend op een van de gestelde thema’s water en het andere thema veen. De in het gebouw geïntegreerde korven met veen refereren aan de rijke historie die men van oudsher met veen en turf heeft in de directe omgeving.
Op basis van de criteria duurzaamheid, ontwerp en risicomanagement heeft de beoordeling plaatsgevonden en is de keus op ons ontwerp en voorstel gevallen, zo liet de gemeente weten. Het knooppunt bestaat uit een paviljoen, een parkeerterrein voor auto’s en fietsen en een terras. 

Met trots presenteren wij het ontwerp van Recreatief Knooppunt De Drie Molens, de daadwerkelijke realisatie is n.a.v. bezwaren uitgesteld.

Nieuws


28 oktober 2016
Start bouw 24 woningen 't Schoolplein
Met het slaan van de 1e paal is de nieuwbouw gestart van de 24 woningen 't Schoolplein
22 september 2016
Opening van Het Oude Raadhuis
Op feestelijke wijze is de naam van het appartementencomplex Het Oude Raadhuis onthuld.
31 augustus 2016
Verkoop 8 woningen Barendshof
Op 8 september 2016 start de verkoop van 8 eengezinswoningen
woningborg Groep
This is a Web4life