15 appartementen Centre Ville Dorpsstraat - Nootdorp


In de Dorpsstraat in Nootdorp ontwikkelde en bouwde Waaijerbouw een mooi plan: Centre Ville. 15 comfortabele appartementen met op de begane grond ruimtes voor dienstverlenende bedrijven.


Eerste verdieping

De eerste verdieping bevat 9 appartementen met de terrassen aan de zijde van de boezemvaart en Ds. C. Spoorlaan. De oppervlaktes variëren van 66 m² tot 127 m².

Tweede verdieping

De tweede verdieping heeft 6 royale topklasse appartementen. Een dakterras aan de zijde van Dorpsstraat. De oppervlakten variëren van 84 m² tot 136 m².

Omgeving

De Dorpsstraat is van oudsher het gezellige centrum van Nootdorp. Tegenwoordig is de straat een mengeling van wonen, restaurants, cultuur (theater) en medische voorzieningen. De appartementen bevinden zich op loopafstand van Winkelcentrum de Parade. De Dorpstraat is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Natuurgebieden de Dobbeplas en het Delftse Hout zijn op fietsafstand gelegen. Delft ligt op ca. 20 minuten fietsen, hier vindt u cultuur, historie en winkelplezier. Kortom Centre Ville heeft het intieme van het dorpse Nootdorp met alle faciliteiten van de stad binnen handbereik. Nieuws


7 november 2017
Vacature Werkvoorbereider
Ben jij de enthousiaste werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur je CV dan in en wie weet kom jij ons team binnenkort versterken.
12 oktober 2017
SWIN; de samenwerkingsovereenkomst is getekend
SWIN; de documenten zijn getekend. De start van een goede samenwerking voor een mooi project Nootdorp.
19 september 2017
Parkvilla's Maasdijk; de bouw is gestart
12 vrijstaande villa's met uitzicht op het Vrijheidspark, nog enkele te koop.
woningborg Groep
This is a Web4life